Wie ben ik

Gepubliceerd op 2 februari 2021 om 19:53

Welkom bij MBMH

Ik zal mij even voorstellen zodat jullie een idee hebben wie ik ben.

Ik ben Monique, 36 jaar jong. Ik voel me jonger dan mijn leeftijd is. Ik krijg al grijze haren, lang leve de haarkleuring 😉. Ik ben mama van 3 zonen waarvan 1 sterrenkindje. Ik ben ook nog vriendin van een actieve ambtenaar. Jaja, ze bestaan, actieve ambtenaren 😊. Verder werk ik nog als oproepzuster in verpleeg en verzorgingshuizen. Ik ben eigenwijs volgens mijn omgeving. Maar he, eigenwijs is ook wijs 😉. Verder ben ik gek op kaas, chocolade, wijn en feestjes. Ik heb mijn hart op de tong en ben direct. Soms zegt mijn gezicht wat ik denk, ook al houd ik mijn mond. Tja ik kan er ook niks aan doen dat mijn gezicht soms mijn gedachten uit drukt. Ik ben creatief en houd van mensen blij maken. Daarom bestaat MBMH ook.  Ik heb nog een tik, het geluid van de radio moet op een even getal staan en ik tel de streepjes van de cijfers van de digitale wekker. Waarom, geen idee. Laten we maar zeggen “elke gek zijn gebrek”. Ik ga ook nooit zonder make-up de deur uit en thuis loop ik het liefst in een joggingpak. Ik heb nog nooit gevlogen in een vliegtuig en op vakantie gaan doe ik het liefst op een camping. Over het algemeen ben ik een vrolijk en ondernemend.


MBMH is officieel sinds 1 november 2020. Hoe dit is ontstaan vertel ik jullie de volgende keer.  

Dat was Me in een notendop.
Heb je nog vragen, stel ze gerust. Ik ben benieuwd wie mijn site bezoekt en waar interesses liggen. Een reactie mag, moet niet maar vind ik wel heel leuk. 

 

Hopelijk tot ziens

Liefs
Monique

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.