Ontwikkeling MBMH

Gepubliceerd op 19 mei 2021 om 00:06

Na lange tijd maar weer eens een blog schrijven. Een blog over de ontwikkelingen binnen ons kleine bedrijfje. Sinds kort hebben wij de indeling veranderd. Onze producten staan op onderwerp en nu ook op materiaal. Dit maakt zoeken makkelijker en rond neuzen leuker. Inmiddels zijn er producten voor Vaderdag en leraren toegevoegd en hebben wij de lijsten voor bijzondere datums veranderd. Voor Vaderdag en leraren hebben wij leuke presentjes voor kleine prijsjes met liefde gemaakt. Kortom er is van alles veranderd.

Sinds kort werken wij samen met Studio Laurel (https://studiolaurel.nl/ ). Sturio Laurel is een grafische vormgever die gerund wordt door Daphne. Daphne helpt ons bij onze huisstijl, de IK MIS JE lijn en gaat ons logo veranderen. Dit alles om een goede basis te hebben en een eenheid te creëren in onze shop, producten en de rouwlijn. Door met een grafisch ontwerper samen te werken willen wij ons onderscheiden. Inmiddels hebben wij wat lettertypes aangepast en ook de kleuren van ons bedrijfje zijn veranderd. De webshop is qua uiterlijk al aangepast en wij zijn daar super blij mee! Van het kille blauw en oranje naar een roze en oranje achtige kleur gecombineerd met een warme grijs en lichtblauwe kleur. Wij vinden de kleuren combinatie heel warm, zacht en liefdevol. Dit sluit perfect aan bij onze visie. Liefdevolle producten, met zorg, aandacht en liefde gemaakt. Wij hopen deze stijl door te kunnen zetten en snel ons nieuwe logo kunnen lanceren. Een logo zodat wij herkenbaar zijn voor iedereen. Wij zijn Daphne enorm dankbaar voor haar snelle reageren, haar tips en tricks en haar hulp om MBMH naar een hoger niveau te tillen. Wij groeien rustig door en dat is fijn. 

Voor de IK MIS JE lijn hebben wij al wat ideeën. Helaas kosten nieuwe ideeën tijd voordat die gelanceerd kunnen worden. Wij hopen dat dit jaar nog te kunnen doen. Mocht jij nog ideeën hebben voor onze IK MIS JE lijn dan horen wij dat graag. Het is fijn om feedback te ontvangen en aan te kunnen sluiten aan behoeftes van onze bestellers en volgers. 

Ik zal proberen de volgende keer niet zo lang te wachten met een nieuwe blog ;).

Liefs en een dikke knuffel
Monique

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.