Klantenservice

 

Hier vind je informatie over contact, levertijden, levering, betaling en meer. Voor uitgebreide informatie verwijs ik je naar de documenten onderaan deze pagina.

 

Contact

Heb je een vraag of een wens voor een gepersonaliseerd cadeau wat niet in het assortiment zit. Of vind je een cadeau in het assortiment leuk maar wil je er net een andere tekst of plaatje op? Misschien ben jij op zoek naar gepersonaliseerd presentjes voor bruiloften, bedankjes of relatiegeschenken in grotere aantallen? Dat kan, neem dan contact met mij op.

De openingstijden zijn:
Maandag tot en met donderdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.
Vrijdag van 9:00 tot 16:00 uur.

 

E-mail: info@mbmh.nl
Telefoon: 06-82366326
Whatsapp: 06-82366326


Ik streef er naar om je berichten zo snel mogelijk te lezen en te beantwoorden. 

Contactformulier


Betalen

Betalen kan op verschillende en veilige manieren.

  • Ideal
  • Creditcard
  • Paypal
  • Vooraf overmaken
  • Betalen bij afhalen, liefst contant (indien je het unieke cadeau komt ophalen)

Verzenden en verzendkosten

Verzenden
De bestellingen worden met de hand gepersonaliseerd / gemaakt waardoor de cadeaus een langere levertijd zullen hebben dan een "standaard" assortiment. Ik streef er naar om de bestellingen binnen 10 werkdagen te verzenden. Ik neem de tijd om jouw bestelling met zorg, liefde en aandacht te maken. Voor sommige gepersonaliseerde cadeaus heb ik meer tijd nodig. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd als ik deze niet binnen 5 tot 10 werkdagen klaar kan hebben. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Levering verloopt via de DHL of Post.nl. Je kan zelf kiezen door wie jij je pakket geleverd wil hebben.
Voor de grote kisten hanteer ik de pakketkosten voor een groot pakket van DHL.
Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na verzenden plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen omdat dit in handen ligt van de pakketdiensten. 

 

Verzendkosten
De verzendkosten zijn variërend en ligt aan de pakketdienst. In de winkelwagen kan jij de pakketdienst kiezen en vind je het exacte bedrag. Voor bestellingen boven de € 60,00 euro reken ik geen verzendkosten voor Nederland.  Ik verstuur alleen via track en trace code zodat voor jou en mij duidelijk is waar je bestelling zich bevind. 

Voor de algemene voorwaarden verwijs ik je naar de document algemene voorwaarden.


Bestelling afhalen

Er is een mogelijkheid om je bestelling af te halen. Afhaal datum en tijd worden afgesproken nadat de bestelling klaar is. 
Het afhaaladres is Schansweg 57 in Geertruidenberg (NB).


Garantie, retourneren en herroepingsrecht

Hier vind je beknopte informatie over garantie, retourneren en het herroepingsplicht. Voor een uitgebreid document zie de Algemene voorwaarden.

Eventuele gebreken of verkeerd geleverde cadeaus dienen binnen 2 maanden na levering aan de ondernemer schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de cadeaus dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.


Garantie vervalt indien:

  • De consument de geleverde cadeaus  zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken.
  • De geleverde cadeaus aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van de ondernemer en/of op de verpakking behandeld zijn

 

Retourneren:

De consument zal het cadeau slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het cadeau wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het cadeau met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Bij het retourneren via het herroepingsrecht dient het cadeau binnen 14 dagen retour gestuurd te worden. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

 

Herroepingsrecht:

Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het cadeau, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier of door middel van een ander communicatiemiddel zoals per e-mail. Na het ontvangen van het correct ingevulde herroepingsformulier dienst de klant het cadeau binnen 14 dagen retour te sturen.

Gepersonaliseerde cadeaus zijn cadeaus naar wens en cadeaus die persoonlijk van aard zijn.

 

Voor de algemene voorwaarden verwijs ik je naar het document algemene voorwaarden.


Privacy

Hier vind je beknopte informatie over het privacybeleid. Voor een uitgebreid document zie het privacybeleid.
Bij MBMH staat privacy hoog in het vaandel. Ik doe er alles aan om jouw privacy te beschermen.


MBMH verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van de diensten en cadeaus
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren

Ik bewaar persoonsgegeven niet langer dan strikt noodzakelijk is. 
Ik maak gebruik van technische en functionele coockies 

Voor het privacy beleid verwijs ik je naar het document privacy beleid.