Wie ben ik

 

Even voorstellen

Ik ben Monique, het gezicht achter MBMH. Ik ben vriendin van een leuke vent, mama van 3 jongens Tim, Koen* en Daan. Naast het runnen van deze toffe online winkel werk ik als verzorgende bij een grote zorgorganisatie. Zorgen voor mensen en voor onze producten is mijn passie. Mijn werk is mijn hobby en daardoor kan ik optimaal genieten van het leven.

Deze webshop is ontstaan na het verlies van Koen* in 2019. Koen is stil geboren, hier vind je Koen* zijn verhaal. Mijn hobby, handwerken is begonnen met haken na de geboorte van Tim. Na de geboorte van Koen ging ik als therapie hout branden (pyrografie) met een graveerpen. Gewoon zo'n simpel dingetje. Al snel begon het te kriebelen en wilde ik meer. Er kwam een dure brander met temperatuur regelaar. De ene na de andere opdracht kwam binnen. Super leuk, want heel veel mensen hebben gepersonaliseerde serveerplanken die door mij zelf zijn gebrand. Na de geboorte van Daan in 2020 ontdekte ik het punniken en wat ik hier mee kon. Zo kwamen er punniknamen, woorden en dromenvangers in mijn assortiment. Van het een kwam het ander en voor ik het wist had ik een kvk nummer en deze toffe webshop. Inmiddels kan ik ook glazen graveren, werk ik met vinyl en flex om producten te personaliseren en kleding te bedrukken . Ook kunnen wij foto's op hout maken.

 

Omdat ik zelf ervaring heb met het verlies van een kindje en het voor mij moeilijk was om producten te vinden die voor mij goed voelde wil ik dit zelf gaan aanbieden. Ik ben bezig met een lijn met troost cadeaus. De basis is gelegd, de ideeën zijn er en de uitvoering zal langzaam aan tot stand komen. Naast alle gepersonaliseerde cadeautjes van geboorte en andere feestdagen ga ik mij meer en meer richten op het verlies van een kindje. Sommige producten kunnen ook gebruikt worden of aangepast worden voor het overlijden van volwassene. Zo bied ik  een assortiment aan wat uniek is, niet in een bakstenen winkels te krijgen is en kan je bij mij terecht voor gepersonaliseerde geboorte cadeaus tot en met troost cadeaus. 


Heb je vragen? Stel ze gerust, ik vind dat leuk. Ik houd van persoonlijk contact, niet te formeel, gewoon zoals je bent. Als jij je goed voelt bij mij voel ik mij goed bij jou en kan ik jou optimaal helpen met je wensen en vragen. Ik hoor graag jouw verhaal.

 

Liefs
Monique

 

Wist je dat:

 • Bestellingen met de hand personaliseren tijd kost en daardoor een levertijd hebben van 5 tot 10 werkdagen.
 • Wil jij jouw cadeautje eerder? Stuur ons dan een berichtje
 • Bestellingen afgehaald kunnen worden in Geertruidenberg (Noord-Brabant).
 • Bestellingen gratis gebracht kunnen worden als dit in de gemeente Geertruidenberg is. Neem dan contact met ons op.
 • Wij onze producten kunnen verzenden naar jou.
 • Jij zelf je pakketdienst kan kiezen.
 • Cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar jouw geliefde vader, moeder, vriend, vriendin, tante, oma, opa of iemand anders. Vul het adres van jou geliefde in bij "afwijkend afleveradres"
 • Wij ook producten op verzoek maken die niet in de winkel staan zoals traktatiestickers.
 • Wij het super leuk vinden om foto's te ontvangen die wij mogen delen en gebruiken op onze site en sociale media.
 • Ben je niet tevreden of is de bestelling defect aangekomenVervelend, neem dan  contact met ons op dan kijken we samen met jouw naar een passende oplossing. cadeaus die op maat zijn gemaakt, naar wens van jou kunnen niet geretourneerd worden.
 • Je bij ons veilig kan betalen met Ideal.
 • Wij verpakkingsmateriaal hergebruiken. Dit is goed voor het milieu en voor de portemonnee van jou en ons.