• Gepersonaliseerde cadeaus
  • Gratis verzending vanaf 60,00
  • Afhalen Geertruidenberg of kies bezorger
  • Veilig betalen met iDeal

Troostcadeau

☆ Omdat troost bieden en ontvangen enorm liefdevol en fijn is ☆

Hier vind je gepersonaliseerde troost cadeaus om te herinneren en te herdenken om ouders te steunen bij het grootste verlies in hun leven, hun kindje. Deze presentjes zijn liefdevolle lichtpuntjes voor ouders van sterrenkindjes. Wil jij iemand troost of steun bieden maar je durft niet op bezoek te gaan?Geen probleem, wij sturen het graag voor je op naar jouw dierbare. In tijden van gemis, verdriet en rouwen is het ontvangen van een klein berichtje of presentje enorm fijn. 

Voor veel ouders is het prettig om erkenning en herkenning te vinden bij ouders die met verlies van een kindje moeten leven. Om dit mogelijk te maken werk ik samen met Joyce van Jouw veerkracht helpt
Joyce en ik hebben beide ervaring met het verlies van een kindje. Wil jij praten en geholpen worden om te leren leven met, maar ook zonder je kindje dan adviseer ik je om contact op te nemen met Joyce.


 

 

Wat geef je iemand als troost?

Iemand troost bieden kan al met een dikke knuffel, lieve woorden of een arm om iemand heen slaan. Daarnaast kan je iemand een fysiek cadeautje geven. Een troostknuffel met naam, een engeltje met naam of een sterrenbeeld op glas.  


Wat kun je de ouders geven bij het overlijden van hun baby wat ze echt zal helpen?

Men zegt "noem mijn naam en ik besta". Praat over het kindje, vraag er naar en leef mee. Wil je een tastbaar cadeautje geven, geef dan een gepersonaliseerd cadeau. Een kaarsje met naam,  of een glazen box met naam waar dierbare spulletjes in bewaard kunnen worden. 

Wat zet je op een kaartje voor ouders die een kind verloren hebben?
Zet erop wat je voelt. Noem de naam van het kindje. Benoem dat je geen woorden hebt voor dit intense verdriet en gemis. Benoem zoals het is, dan toon je medeleven. Is een kindje overleden tijdens de zwangerschap, geboorte of net na de geboorte. Dan mag je de ouders ook feliciteren. Zij zijn tenslotte ouders geworden en dit kindje hoort er voor altijd bij. 

 

Heb jij nog tips, laat het ons weten dan kunnen wij deze hierbij zetten en zo andere mensen helpen.