VERZENDING EN LEVERING


De bestellingen worden met de hand gepersonaliseerd / gemaakt waardoor onze unieke producten een langere levertijd zullen hebben dan een "standaard" assortiment. Ik streef erna om de bestellingen binnen 10 werkdagen te verzenden. Ik neem de tijd om jouw bestelling met zorg, liefde en aandacht te maken. Voor sommige gepersonaliseerde producten heb ik meer tijd nodig. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd als ik deze niet binnen 5 tot 10 werkdagen klaar kan hebben. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.


De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. 
Bestellingen voor Nederland boven de €60,00 euro (excl verzendkosten) reken ik geen verzendkosten. Ik verstuur alleen via track en trace code zodat voor jou en mij duidelijk is waar je bestelling zich bevind. 


Levering verloopt via de DHL  of Post.nl. Je kan zelf kiezen door wie jij je pakket geleverd wil hebben.
Voor de grote kisten hanteer ik de pakketkosten voor een groot pakket van DHL.
Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na verzenden plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen omdat dit in handen ligt van de pakketdiensten. 

Heb je een product eerder nodig en zijn de 5 tot 10 werkdagen te lang, neem dan contact met mij op zodat ik kan kijken wat ik voor jou kan betekenen.