• Gepersonaliseerde cadeaus
  • Gratis verzending vanaf 60,00
  • Afhalen Geertruidenberg of kies bezorger
  • Veilig betalen met iDeal

 

Er is niets vervelender dan een cadeau voor iemand moeten hebben maar je weet niet wat. Ga voor haar, voor hem, voor kinderen of een kraamcadeau. Personaliseer deze en maak iemand oprecht blij. Zo ontvang jij een big smile voor het geven van een tof cadeau. 

 

 


Wat geef je iemand cadeau die geen wensen heeft?

Iemand die geen wensen heeft vind het toch erg leuk als hij een cadeau krijgt. Ga voor een praktisch cadeau zoals een cadeau emmer. Maar je kan ook voor iets grappigs gaan. Een leuke quote op een theeglas of t-shirt (zelf aan te leveren). Hoe persoonlijker het cadeau hoe leuker het is om te krijgen. 

 

Wat is leuk voor vrouwen?

Vrouwen zijn blij met veel. Functionele cadeautjes doen het altijd goed, zoals een gepersonaliseerde tas of een theeglas met naam. Maar ook hebbedingetjes vinden vrouwen fantastich. Denk hierbij aan een gepersonaliseerde serveerplank of een leuke sleutelhanger met naam.


Origineel cadeau voor een man?

Mannen hoeven geen dure gadgets. Een grappig cadeau of een cadeau wat ze kunnen gebruiken vinden ze leuk om te krijgen. Denk aan een kotsemmer gevuld met lekkere drankjes. Of een bierglas met naam. Het gaat de man erom dat ze iets krijgen waar over nagedacht is. 

 

Wat geef je iemand op kraamvisite?

Een kraamcadeau met naam en geboortegegevens worden altijd als bijzonder leuk ontvangen. Dit zijn persoonlijke cadeaus die niet snel weg gegooid worden. Ze staan ook nog eens tof in de babykamer. Voor meisjes wordt er vaak een punniknaam besteld. Voor jongens worden vaak de houten geboortetorens met alle geboortegegevens cadeau gegeven. Hout is tijdloos en past in ieders interieur dat maakt dat het altijd een goed cadeau is.

 

Wat kan je geven als huwelijkscadeau?
Voor een huwelijk kan je het zo gek maken als je zelf wil. Een financiele bijdrage is altijd welkom. Wil je iets origineels en blijvends geven ga dan voor een g
epersonaliseerd huwelijkscadeau. Laat de namen en trouwdatum op een mooie lijst maken zoals bij onze datum cadeau. Geef een houten bewaarbundel waar later alle gekregen kaartjes in kunnen. Wil je iets kleins geven voor bij de financiele bijdrage dan kan je ook een sleutelhanger cadeau geven.