• Gepersonaliseerde cadeaus
 • Gratis verzending vanaf 60,00
 • Afhalen Geertruidenberg of kies bezorger
 • Veilig betalen met iDeal

 

Op zoek naar het perfecte kraamcadeau? Bij ons vind je een breed scala aan gepersonaliseerde kraamcadeaus die zeker in de smaak zullen vallen. Of je nu op zoek bent naar iets unieks of iets praktisch, wij hebben het allemaal.

Onze gepersonaliseerde kraamcadeaus zijn niet alleen leuk en schattig, maar ook van hoge kwaliteit.

Of je nu kiest voor een gepersonaliseerde bewaarbundel, een mini t-shirt met de naam van de baby voor in de auto of een schattig kinderkoffertje met naam, onze kraamcadeaus zullen zeker indruk maken op de ouders en de baby.

 

Maak van het kraamcadeau een blijvende herinnering waar zowel de ouders als de baby nog jarenlang van kunnen genieten.Kraamcadeaus

De leukste cadeaus om te krijgen voor je pasgeboren kindje zijn toch wel de gepersonaliseerde cadeaus. Die cadeaus worden vaak zorgvuldig ten toon gesteld en later bewaard. Voor de kerseverse ouders is het bijzonder om cadeaus te krijgen waar de naam van hun wereld wonder op staat. 

 

Wat is een normaal bedrag voor een kraamcadeau?

Voor geboortes worden veelal (gepersonaliseerde) cadeaus gekocht die wat duurder mogen zijn. De meeste mensen geven een cadeau tussen de € 25,00 en € 50,00 euro. Sta je dichtbij de pasgeboren spruit omdat je de oom, tante, opa, oma, peter of meter bent dan geef je meestal iets voor een bedrag tussen de € 50,00 en € 100,00 euro. Uiteindelijk maakt het bedrag niet uit, waar het om gaat is het gebaar en de orginaliteit van een kraamcadeau. Bij mbmh vind je gepersonaliseerde kraamcadeaus voor grote en kleine budgetten. Denk aan een punniknaam of een houten bewaarbundel met naam of een geboorteballon met naam. Wil je echt uitpakken dan kan je voor een sensotorische speelbak. Die kan je ook nog leuk vullen met toffe cadeautjes. 

 

Een kraammand maken

Wat tof is om te maken, te geven en nog toffer is om te krijgen is een gevulde kraammand. Maak een gepersonaliseerde kraammand zodat je de kraamvrouw en baby echt blij maak. Vergeet ook de papa niet met het maken van een gepersonaliseerde kraammand. Vind je een mand een beetje suffig dan kan je ook gaan voor een leuke speelbak of een gepersonaliseerde geboortekoffer. 

 

10 Cadeautips voor in de kraammand.

 1. Iets decoratiefs voor op de baby en kinderkamer is een geboorteballon of punniknaam
 2. Iets functioneels voor de baby is een gepersonaliseerde bewaarbundel van hout of een aftelkalender
 3. Bewaar de tandjes en een haarlokje zorgvuldig in onze bewaarbuisjes.
 4. Sinterklaas wordt ook gevierd. Geef een pietenmuts met naam.
 5. Voor de kerstdagen iets leuks in de mand doen is altijd een goed idee. Denk aan een gepersonaliseerde kerstbal.
 6. Denk ook aan de mama. Deze kan wordt zeker blij met een gepersonaliseerde sleutelhanger.
 7. Met shoppen heeft de mama meer tassen nodig. Een gepersonaliseerde tas is altijd een handig en tof cadeau.
 8. Houd mama van een lekker kopje thee dan kan je een theeglas met naam geven.
 9. De papa mag ook niet vergeten worden. Geef papa een bierglas met naam. Die mag ook genieten. 
 10. En kan papa door al die slapeloze nachten niet meer zo goed tegen alle biertjes dan kan je altijd nog een kotsemmer geven ;).