FAQ

 

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Vraag het mij via app of mail. Ik wil jouw vraag graag beantwoorden. 

Wie is MBMH?
MBMH staat voor MadeByMo.Handgemaakt.
MBMH is opgericht door mij, Monique na het overlijden van ons zoontje Koen*. Sinds 1-11-2020 is MBMH geregistreerd bij de KVK.


Wat doet MBMH?
Ik maak en personaliseren cadeaus met de hand. Van kaarsen standaards tot het personaliseren van geboortekoffertjes. 

 

Waar zit MBMH?
Ik werk vanuit huis, Geertruidenberg NB, waar ik een kantoort en klein magazijn heb.

 

Waar kan ik bestellingen afhalen?
Bestellingen zijn af te halen op mijn adres, Schansweg 57 in Geertruidenberg. Wil je het ophalen dan kan je deze optie aanvinken in het bestel proces. Na bestelling zal ik contact met je opnemen om een afhaaldag en tijd af te spreken. 

 

Waarom is de levertijd 5 tot 10 werkdagen?
Dit bedrijf wordt alleen gerund door Monique naast mijn werk als verzorgende en ons gezellige gezin. Omdat handwerk tijd kost en de cadeautjes netjes en zorgvuldig gemaakt worden is de levertijd 5 tot 10 werkdagen. Meestal is een bestelling sneller klaar waardoor je het snel in huis hebt. Door een ruimere levertijd aan te houden weet jij waar je aan toe bent waardoor dit teleurstellingen voorkomt. Per gepersonaliseerd cadeau staat aangegeven wat de levertijd is. Mocht ik door onvoorziene omstandigheden de levertijd niet halen dan neem ik contact met je op.

 

Wat als ik een cadeau eerder nodig heb?
Neem dan contact met mij op. Vaak kan dit wel maar niet altijd. Ik zal hier eerlijk over zijn omdat ik je niet wil teleurstellen. Ik heb geen invloed op de post, waardoor ik er niets aan kan doen als die te maken hebben met vertragingen.  

 

Ik woon in de buurt maar ben niet in de mogelijkheid om het op te halen. Kan mij bestelling bezorgd worden?
Woon je in de gemeenten Geertruidenberg dan breng ik jouw bestelling kosteloos en in overleg met jou naar je toe. Geef in het bestelproces bij "opmerkingen" aan dat het geleverd moet worden. Woon je niet in de gemeente Geertruidenberg dan kan ik jouw bestelling versturen tegen verzendkosten.

 

Wanneer kan ik een bestelling ophalen?
Als je bestelling klaar is en je wil het op komen halen dan neem ik contact met jou op om een dag en tijd af te spreken.

 

Wat als ik iets wil wat niet op de webshop staat zoals een sticker voor een verjaardag?
Neem contact met mij op dan kijk ik wat ik voor jou kan doen. Ik maak vaker verzoekjes zoals zwangerschapsaankondiging, gepersonaliseerde stickers en traktatiestickers.

 

Kan ik een cadeau retour sturen als ik er niet blij mee ben?
Gepersonaliseerde cadeaus kunnen niet retour gestuurd worden. Deze presentjes worden speciaal voor jou gemaakt en vallen niet onder het herroepingsrecht. Alle andere cadeaus die niet gepersonaliseerd zijn mogen binnen 14 dagen na het ontvangen van de bestelling terug gestuurd worden. De kosten voor terug sturen is voor de consument. Het cadeau mag niet gebruikt of beschadigd zijn. Echter dient er vooraf contact met mij opgenomen te worden. Zie de algemene voorwaarden.

 

Hoe kan ik betalen?
Betalen kan via i-deal, vooraf overmaken, betalen bij afhalen en indien een bestelling per app gedaan wordt dan kan ik een tikkie sturen. Let op, bij vooraf overmaken ga ik pas over tot het ontwerpen en maken van een uniek cadeau nadat er betaald is. Indien je kiest voor betalen bij afhalen dan graag gepast betalen. Ik heb geen pin mogelijkheid. 


Ik zie dat jullie een troostlijn hebben, waarom?
Ik heb een lijn met troostcadeaus omdat ik zelf een kindje ben verloren en weet hoe belangrijk deze cadeaus zijn. Gepersonaliseerde troostcadeaus zijn niet makkelijk te vinden. Door dit aan te bieden hoop ik bij te dragen aan liefde en troost.


Moet ik als klant verpakkingsmateriaal betalen?
Ik hergebruik veel verpakkingsmateriaal. Ik vind het zonde om dit weg te gooien en nieuw materiaal aan te schaffen. Ik heb ook verpakkingsmateriaal wat niet hergebruikt is/wordt. Als vulling gebruik ik folders en kranten dat door de papierversnipperaar is geweest. Op deze manier blijven de prijzen van de gepersonaliseerde cadeaus leuk. Wil je het cadeau ingepakt hebben dan kan je deze optie kiezen bij het bestellen. Hier reken ik een klein bedrag voor.