• Gepersonaliseerde cadeaus
  • Gratis verzending vanaf 60,00
  • Afhalen Geertruidenberg of kies bezorger
  • Veilig betalen met iDeal

De meest gestelde vragen met de antwoorden.

 

Staat je vraag of antwoord er niet bij? Vraag het mij via app of mail. Ik wil jouw vraag graag beantwoorden. 

Wie is MBMH?
MBMH staat voor MadeByMo.Handgemaakt.
MBMH is opgericht door mij, Monique na het overlijden van ons zoontje Koen*. Sinds 1-11-2020 is MBMH geregistreerd bij de KVK.


Wat doet MBMH?
Wij maken en personaliseren cadeaus met de hand. Van gehaakte slingers tot het branden van serveerplanken. Wij hebben een kleine laser waar wij kleine projecten mee kunnen graveren. Denk aan broodplankjes, houten sleutelhangers en baby kleerhangers.

 

Waar zit MBMH?
Wij werken vanuit huis, Geertruidenberg NB, waar wij een kantoortje en klein magazijn hebben.

 

Waar kan ik bestellingen afhalen?
Bestellingen zijn af te halen op ons adres, Schansweg 57 in Geertruidenberg. Wil je het ophalen dan kan je deze optie aanvinken in het bestel proces.

 

Waarom is de levertijd 5 tot 10 werkdagen?
Dit bedrijf wordt gerund door Monique naast mijn werk als verzorgende en ons gezellige gezin. Omdat handwerk tijd kost en de cadeautjes netjes en zorgvuldig gemaakt worden is de levertijd 5 tot 10 werkdagen. Meestal is een bestelling sneller klaar waardoor je het snel in huis hebt. Door een ruimere levertijd aan te houden weet jij waar je aan toe bent waardoor dit teleurstellingen voorkomt. Per gepersonaliseerd cadeau staat aangegeven wat de levertijd is. Mochten wij door onvoorziene omstandigheden de levertijd niet halen dan nemen wij contact met je op.

 

Wat als ik een cadeau eerder nodig heb?
Neem dan contact met ons op. Vaak kan dit wel maar niet altijd. Wij zullen hier eerlijk over zijn omdat wij je niet willen teleurstellen. Wij hebben geen invloed op de post, waardoor wij er niets aan kunnen doen als die te maken hebben met vertragingen.  

 

Ik woon in de buurt maar ben niet in de mogelijkheid om het op te halen. Kan mij bestelling bezorgd worden?
Woon je in de gemeenten Geertruidenberg dan brengen wij jouw bestelling kosteloos en in overleg met jou naar je toe. Geef in het bestelproces bij "opmerkingen" aan dat het geleverd moet worden. Woon je niet in de gemeente Geertruidenberg dan kunnen wij jouw bestelling versturen tegen kosten.

 

Wanneer kan ik een bestelling ophalen?
Als je bestelling klaar is en je wil het op komen halen dan nemen wij contact met jou op om een dag en tijd af te spreken.

 

Wat als ik iets wil wat niet op de webshop staat zoals een sticker voor een verjaardag?
Neem contact met ons op dan kijken wij wat wij voor jou kunnen doen. Wij maken vaker verzoekjes zoals zwangerschapsaankondiging, gepersonaliseerde stickers en traktatiestickers.

 

Kan ik een cadeau retour sturen als ik er niet blij mee ben?
Gepersonaliseerde cadeaus kunnen niet retour gestuurd worden. Deze presentjes worden speciaal voor jou gemaakt en vallen niet onder het herroepingsrecht. Alle andere cadeaus die niet gepersonaliseerd zijn mogen binnen 14 dagen na het ontvangen van de bestelling terug gestuurd worden. De kosten voor terug sturen is voor de consument. Het cadeau mag niet gebruikt of beschadigd zijn. Echter dient er vooraf contact met ons opgenomen te worden. Zie onze algemene voorwaarden.

 

Hoe kan ik betalen?
Betalen kan via i-deal, vooraf overmaken, betalen bij afhalen en indien een bestelling per app gedaan wordt dan kunnen wij een tikkie sturen. Let op, bij vooraf overmaken gaan wij pas over tot het ontwerpen en maken van een uniek cadeau nadat er betaald is. Indien je kiest voor betalen bij afhalen dan graag gepast betalen. Wij hebben geen pin mogelijkheid. 


Ik zie dat jullie een troostlijn hebben, waarom?
Wij hebben een lijn met troostcadeaus omdat wij zelf een kindje zijn verloren en weten hoe belangrijk deze cadeaus zijn. Gepersonaliseerde troostcadeaus zijn niet makkelijk te vinden. Door dit aan te bieden hopen wij bij te dragen aan liefde en troost.


Moet ik als klant verpakkingsmateriaal betalen?
Wij hergebruiken veel verpakkingsmateriaal. Wij vinden het zonde om dit weg te gooien en nieuw materiaal aan te schaffen. Wij hebben ook verpakkingsmateriaal wat niet hergebruikt is/wordt. Als vulling gebruiken wij folders en kranten dat door de papierversnipperaar is geweest. Op deze manier blijven de prijzen van de gepersonaliseerde cadeaus leuk. Wil je het cadeau ingepakt hebben dan kan je deze optie kiezen bij het bestellen. Hier rekenen wij een klein bedrag voor.