• Gepersonaliseerde cadeaus
  • Gratis verzending vanaf 60,00
  • Afhalen Geertruidenberg of kies bezorger
  • Veilig betalen met iDeal

Filmpjes

Filmpjes over producten en diy projecten.


Eierdopjes met naam maken

Met Pasen versieren we de tafel en genieten we van en met elkaar van de gekookte en chocolade paaseieren. Maak je tafel nog leuker met de gepersonaliseerde eierdopjes. Kijk hier voor het paasassortiment van MBMH.


Kotsemmer maken 
Leuk die mooie kotsemmers voor allerlei feestjes maar hoe worden die gemaakt? Bekijk onderstaande video. Bedenk dat dit klusje tijd kost en heel veel liefde. Zonder liefde, tijd en geduld krijg je geen mooi resultaat. Wil jij een gepersonaliseerde emmer en zelf niet veel moeite hoeven doen, kijk dan hier voor ons assortiment.


Vinyl sticker plakken

Bestel je bij ons een sticker dan is die voorien van doorzichtige folie. In onderstaand filmpje leggen wij je uit hoe jij de bestelde sticker het makkelijkste kan plakken. Wil je de gebruiksaanwijzing lezen klik dat kan hier


De werking van de magic mok / tovermok

Magic mokken zijn zwarte mokken. Onder het zwarte zit een afbeelding of tekst. Als je een warme drank zoals koffie, thee of chocolademelk in de magic mok schenkt dan komt de afbeelding langzaam tevoorschijn. Een super leuk gepersonaliseerd cadeau om te geven. Nog leuker om dit cadeau te krijgen. Deze mokken kunnen ook leuk zijn om een zwangerschap, een verloving of een andere leuk nieuwtje bekend te maken.