Samenwerkingen, donaties en in de media.

 

Om meer mensen blij te maken met een uniek cadeau houden wij van samenwerken. Hoe meer mensen blij worden van unieke cadeaus en gepersonaliseerde troostcadeaus hoe blijer wij worden. Samen kom je verder. 

Samenwerking Vere-Kracht

Je hoeft het niet alleen te doen!
Na het overlijden van Pip-Vere* kwam mama Joyce bij mij terecht voor een herinneringskistje. Wij kende elkaar uit ons werkveld in de zorg maar werkten al jaren niet meer samen. Door een gemeenschappelijk gemis, het missen van onze kindjes ging ons contact van 0 naar 100. We huilde samen en hebben uren ge-appt. Samen hielpen wij elkaar om onze veerkracht te vinden, vast te houden en weer te genieten van het leven. 

Jouw Veerkracht Helpt jou om weer veerkrachtig te worden. Om weer te mogen en kunnen genieten van het leven. Je kan bij Joyce terecht voor counseling, rouwbegeleiding, miskraambegeleiding en mantelzorgbegeleiding

Je hoeft het niet alleen te doen!


Samenwerking Vere-Kracht

 Bij Vere-Kracht kan je terecht voor afscheidsprodcuten die inzetbaar zijn bij een miskraam, stilgeboorte, overlijden net na de geboorte en om te herdenken. Deze producten worden veelal met de hand en heel veel liefde gemaakt. 

Bij Vere-Kracht vind je een klein assortiment aan troostcadeaus van MBMH. Wij zijn hier trots op want  zo kunnen wij meer mensen bereiken en helpen om te herdenken en gedenken. 

Zoek jij een afscheidsnestje, afscheidsbedje, producten om de watermethode toe te passen of een urn dan kan je bij Vere-Kracht terecht..