Waarom zijn kotsemmers zo populair?
Er zijn veel redenen waarom kotsemmers zo populair zijn. Ten eerste zijn ze een geweldige manier om meerdere producten in één cadeau te geven. Dit maakt ze een voordelige optie voor mensen die een speciaal cadeau willen geven, maar niet veel geld willen uitgeven.

 

Ten tweede zijn kotsemmers een leuke en creatieve manier om een ​​cadeau te geven. Ze zijn een geweldige manier om de ontvanger met een knipoog te laten zien dat je aan ze hebt gedacht.

 

Ten slotte zijn de emmers gemakkelijk verkrijgbaar in verschillende maten zodat je er zeker één kunt vinden die perfect is voor jouw budget en de ontvanger.

Wat kan je met een kotsemmer?
Een kotsemmer is een cadeau met een knipgoog. Voor mensen die veel drinken en daardoor moeten braken of voor de fun. Handig voor de nachtelijke braak avonturen maar ook grappig om als decoratie neer te zetten. Deze emmers zijn leuk om te geven als herinnering aan een bijzondere gelegenheid.

 

Waar kan je een kotsemmer mee vullen?
Vul de emmer met cadeautjes die passen bij de persoon of gelegenheid. Denk aan lekkere drankjes en hapjes, huishoudelijke artikelen, auto artikelen, klusmateriaal of met grappige cadeautjes.

 

Kan ik ook zelf een kotsemmer maken?
Ja dat kan. Wij bieden ook stickers aan met naam en zonder naam zodat jij zelf aan de slag kan om een emmer te bedrukken. Koop je eigen emmer, plak met onze handleiding de sticker op de emmer. Daarna vul je de emmer met wat leuks of lekkers. Inpakken en geven maar. Een beter cadeau kan je niet geven.  

 

Bestel snel je kotsemmer met naam of kotsemmer sticker en maak iemand blij met een toffe emmer.

Kotsemmer.nl is een onderdeel van mbmh.nl.