• Gepersonaliseerde cadeaus
  • Gratis verzending vanaf 60,00
  • Afhalen Geertruidenberg of kies bezorger
  • Veilig betalen met iDeal

 

Op zoek naar het perfecte geschenk voor een kind? Ontdek onze uitgebreide collectie gepersonaliseerde cadeaus voor kinderen! Of het nu gaat om een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon om hen te verrassen, wij hebben het ideale cadeau dat hun harten zal veroveren.

Onze gepersonaliseerde cadeaus zijn speciaal ontworpen om de unieke persoonlijkheid van elk kind te weerspiegelen. Van gepersonaliseerde punniknamen tot aan kleurrijke kinderkoffertjes met naam, wij hebben iets voor elk kind.

Met onze gepersonaliseerde cadeaus kun je een speciale boodschap overbrengen en een blijvende herinnering creëren. Het is niet alleen een cadeau, maar een uniek en betekenisvol gebaar dat laat zien hoeveel je om hen geeft.Cadeaus voor kinderen

Kinderen vinden veel leuk maar de leukste cadeautjes zijn cadeautjes met naam. Een houten bewaarbundel voor alle tekeningen of een gave punniknaam voor op de slaapkamer. 

 

Kindercadeau 4 jaar

Voor de 4 jarige is het tijd om naar school te gaan. Verras de jarige met een sleutelhanger voor aan de tas. Zo maak je de tas persoonlijk  Bewaar de mooiste tekeningen en knutselwerken in een gepersonaliseerde houten bewaarbundel. Geef deze cadeau met een leuke kaart.

 

Kerstcadeau voor kinderen
Kerst staat in het teken van samen zijn, gezelligheid, eten en drinken. Voor kinderen is kerst een fijn moment omdat ze vakantie hebben. Kerst betekend voor veel kinderen het krijgen van cadeautjes. Bij mbmh vind je cadeautjes voor alle leeftijden. De populairste cadeaus zijn de punniknamen en raamstickers

 

Cadeautip kinderen

Wanneer geef je een kind een gepersonaliseerd cadeau? Cadeautjes kan je altijd geven maar dan gaat het speciale ervan af. Geef het kind een gepersonaliseerd cadeau met een reden. Zo blijft het echt speciaal om een cadeau te krijgen. Cadeaus hoeven niet groot of duur te zijn. Een kind kent vaak de waarde niet. Geef een cadeau wat past bij het kind. 

 

  • Voor een kinderfeestje geef je een klein cadeautje zoals een gepersonaliseerde sleutelhanger.
  • Voor een verjaardag geef je een groter cadeau zoals een gepersonaliseerde houten bewaarkist.
  • Voor het goede rapport geef je een klein cadeautje zoals een ijslollyhouder met naam.
  • Voor Sinterklaas kan je een gepersonaliseerd cadeau geven ter decoratie (speelgoed hebben ze vaak al veel) zoals een punniknaam of gepunnikte dromenvanger.
  • Als kerstcadeautje geef je een gepersonaliseerd cadeau die wat duurder mag zijn zoals een kerstbal met naam of houten aftelkalender. 
  • Kleine schoencadeautjes vind je uiteraard ook bij MBMH zoals raamstickers of een pepernootzakje met naam.