De dag van de uitvaart van mijn baby Koen (Deel 4 Kids en Kurken magazine)

Gepubliceerd op 30 augustus 2022 om 22:00

In het vorige deel kon je lezen hoe wij het mandje van Koen* voor altijd dicht deden. Vandaag is de uitvaart van mijn baby (april 2019). Hoe kom ik deze dag door? Ik wil niet uit bed, ik wil geen afscheid nemen, ik wil alleen maar een levende baby hebben. Maar toch moet ik deze dag doen. Voor mijn stille baby moet ik mijn best doen. Mijn baby die ik nooit meer zie, ruik, voel en nooit zal horen. Ik moet maar ik wil niet. Ik kan dit maar één keer doen en ik zal mijn best doen.

Lees hier hoe wij afscheid namen van Koen* met onze familie en dierbaarste vrienden.

 

Liefs 
Monique

 

Ons verhaal kan confronterend zijn maar kan voor jou misschien ook herkenbaar zijn of zelfs helpen met jouw eigen proces. Heb je behoefte aan contact rondom stil geboorte of het overlijden van een kindje? dan vinden wij het fijn om naar jouw verhaal te luisteren. Niet alleen voor jou is dit fijn, voor ons ook. Alleen sterrenouders begrijpen elkaar en door naar elkaar te luisteren komen we samen verder.

Afscheid stil geboren kindje MBMH
Uitvaart baby MBMH

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.