Het is haast onmogelijk, maar ik blijk plotseling zwanger van een regenboogkindje (Deel 6 Kids en Kurken magazine)

Gepubliceerd op 30 augustus 2022 om 22:00

Het vorige blog kon je lezen over mijn rouwproces en wat verlies met mij deed. Hoe het ons uit elkaar dreef en ons weer tot elkaar bracht. 

Op 10 mei 2019 kregen wij de uitslag van het autopsieverslag. Koen* was kerngezond. Moeder natuur heeft een foutje in de navelstreng gemaakt en dat maakte dat Koen* geen kans had op leven. Zo oneerlijk, ons kleine, gezonde mannetje moesten wij afstaan door een foutje in de navelstreng. Ik hoopte op iets geks zodat het niet voor niets was geweest. Hoe gaan we leven met het gemis van een gezond kindje?

 

We pakken de draad langzaam op. De toekomst wordt besproken, wensen worden uitgesproken en er worden weer plannetjes gemaakt om te mogen leven. We plande een reis, een fertileitstraject en we wachten op de ongesteldheid. We gingen naar Legoland waar we gekscherend een paar poppetjes opstelde en een foto namen. Je weet immers maar nooit, je hoort het zo vaak. Maar bij ons gebeurd dat niet.  En dan ineens staat onze wereld opnieuw op zijn kop. Ongeloof en angst maar ook vertrouwen en hoop vulde ons leven. 

Lees hier hoe wij rouwde en zwanger bleken van een regenboog kindje. 

Liefs
Monique

Ons verhaal kan confronterend zijn maar kan voor jou misschien ook herkenbaar zijn of zelfs helpen met jouw eigen proces. Heb je behoefte aan contact rondom stil geboorte of het overlijden van een kindje of de angst voor een regenboogzwangerschap? dan vinden wij het fijn om naar jouw verhaal te luisteren. Niet alleen voor jou is dit fijn, voor ons ook. Alleen sterrenouders begrijpen elkaar en door naar elkaar te luisteren komen we samen verder.

Regenboog zwangerschap MBMH

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.