Baby Koen is stilgeboren: “Ik droom iedere nacht over een baby in het bedje, het is zo levensecht” (Deel 5 Kids en Kurken magazine)

Gepubliceerd op 30 augustus 2022 om 22:00

De uitvaart is geweest, de dagen zijn zwaar. Ik zie het nut van het leven niet meer in. Ik heb intense pijn, verdriet en ik voel mij onbegrepen. Ik wil maar één ding en dat is naar onze Koen*. De wereld raast door maar mijn wereld staat stil. Hoe kan ik leven, door gaan en genieten als ik dit verdriet en deze intense pijn voel? Hoe kan ik plezier maken terwijl mijn baby dood is? Ik wil niet meer.

 

Ik slaap niet. Als ik wel slaap dan droom ik over een baby in het bedje, het is zo levensecht. 
Ik moet dit verlies verweven in ons leven. Ik, wij, moeten door. Maar hoe? 

Lees hoe ik worstel met verlies, hoe ik rouw en hoe ik het leven probeer op te pakken. Mijn leven met en zonder Koen*.

 

Liefs 
Monique

Ons verhaal kan confronterend zijn maar kan voor jou misschien ook herkenbaar zijn of zelfs helpen met jouw eigen proces. Heb je behoefte aan contact rondom stil geboorte of het overlijden van een kindje? dan vinden wij het fijn om naar jouw verhaal te luisteren. Niet alleen voor jou is dit fijn, voor ons ook. Alleen sterrenouders begrijpen elkaar en door naar elkaar te luisteren komen we samen verder.

Rouwende moeder MBMH

Het "kamertje" van Koen in onze huiskamer

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.