Wat cadeau te geven in plaats van bloemen?

Gepubliceerd op 16 december 2023 om 19:52

Vind jij het ook zo lastig om een passend en betaalbaar maar toch ook leuk cadeau te vinden?

Doorgaans geef je uit gemak bloemen of een envelop met geld. Vooral dat laatste geef je met het idee “koop zelf maar wat leuks”. Veel vrouwen en ook mannen geven hun gekregen verjaardagsgeld vaak uit aan boodschappen of een cadeau(tje)voor de kinderen. Dit wil je liever niet. Je wil dat de jarige, gastvrouw of heer een cadeau krijgt waar ze echt blij van worden. Maarja tegenwoordig is alles zo rete duur du wat geef je en waar vind je dat? Een gepersonaliseerd en of handgemaakt cadeau kan altijd en laten wij dit nou net maken en verkopen.

 

Wat geef je een vrouw of een man wel cadeau in plaats van bloemen?

Vrouwen houden vooral van decoratieve cadeautjes. Denk aan een kaarsenhouder voor dinerkaarsen of theelichtjes maar ook een toffe tas met naam voor het shoppen zijn gewilde cadeautjes. Vrouwen denken in “leuk, mooi of lekker”. Vrouwen waarderen het enorm als ergens hun naam of een favoriete zin/uitspraak op staat. Met een handgemaakt of gepersonaliseerd cadeau laat je zien dat je echt moeite hebt gedaan en dat je de vrouw echt goed kent. Bij mbmh hebben wij betaalbare, handgemaakte en gepersonaliseerde cadeaus voor haar, je moeder, je oma, je zus, je buurvrouw of je vriendin.

 

Wat geef je dan een man cadeau?

Mannen houden meer van praktische cadeaus. Een bieropener, een klusemmer of een bierglas met naam. Mannen houden doorgaans niet van decoratieve cadeaus. Ze vinden dat vaak “rotzooi”. Weet je echt niet wat je cadeau moet geven denk dan aan een cadeau emmer. Het voordeel van een cadeau emmer (met naam) is dat je deze nog kan vullen met toffe, hilarische, lekkere of nuttige cadeautjes. Van biertje tot hamer, van borrelnootjes tot een hilarisch dobbelspel. Vul de kotsemmer of klusemmer naar wens en maak een passend cadeau voor de man, je vader, je opa, je broer, je buurman of je vriend.

 

 

Wat als je uit al die gepersonaliseerde of handgemaakte cadeaus geen keuze kan maken?
Dan kan je een cadeaubon cadeau geven zodat de ontvanger zelf een tof cadeau kan uitzoeken. De cadeaubon is 2 jaar geldig vanaf de afgifte datum. De ontvanger kan dus 2 jaar lang bedenken wat hij of zij zichzelf cadeau wil doen. 


Weet jij wel wat je wil geven maar kan je het niet vinden op de webshop dan mag je mij altijd contacteren zodat we samen kijken wat van passend cadeau ik voor jou kan maken. Een
gepersonaliseerd of handgemaakt cadeau of misschien wil jij een zelf aangeleverde trui of t-shirt bedrukken, ook dat is mogelijk! Laat je het mij weten? 

 

Liefs 🙋🏼‍♀️
je cadeaumeid 

Cadeaubon MBMH

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.