Wat geef je jezelf cadeau?

Gepubliceerd op 29 december 2023 om 11:28

Geef jij jezelf wel eens een cadeau?

Wij vrouwen geven zelf aan en om onszelf. Het zorgen voor ons gezin, onze partner, onze vrienden en ouders. De maatschappij staat in het teken van iets goeds voor een ander doen. In deze tijd zijn mantelzorgers meer dan nodig en belangrijker dan ooit. Door de druk op de zorg, het personeels tekort en de vergrijzing zijn de meeste van ons een mantelzorger geworden. Heb jij daarom gevraagd en is het jou gevraagd? Waarschijnlijk niet! De organisatiestructuur van Nederland gaat ervan uit dat bijna iedereen mantelzorger kan zijn, is en doet. Maar dat is allemaal leuk en aardig, je zorgt voor een ander en daardoor vergeet je vaak jezelf. Af en toe aan jezelf denken met een handgemaakt, gepersonaliseerd of functioneel cadeautje mag echt wel!

Geef jij jezelf wel eens een cadeau?

Nee? Waarom niet? Vind jij het jezelf niet waard om iets voor jezelf te kopen? Deze blog schrijf ik voor jou lieve mama, meid, vriendin, buurvrouw en of mantelzorger! Geef jezelf eens een compliment doormiddel van een persoonlijk cadeautje. Jij bent het waard om naast al dat zorgen ook jezelf te verwennen. Dan bedoel ik niet verwennen met bed speeltjes, kan ook als je dat wil ;). Nee ik bedoel met een klein cadeautje waar je echt happy van wordt. Een cadeautje waar je naar kijkt of wat je gebruikt en denkt "hier wordt ik blij van dit heb ik goed gekocht voor mezelf!" 

 

Ik geef mezelf zo nu en dan wel iets cadeau. Ik ben het ook waard om leuke dingen te ontvangen en niet alleen maar te geven! Jij bent het ook waard! Schaam je niet en geef jezelf eens een cadeautje. Echt je wordt er blij van, het maakt het leven leuker!

 

Wat geef je jezelf dan cadeau?

Een cadeautje hoeft niet duur te zijn. Het hoeft ook niet altijd een functie te hebben. Geef jezelf iets cadeau waar je blij van wordt. Kijk naar jezelf en denk; dit vind ik tof, dit wil ik, voor mezelf en niet voor een ander. Boeiend wat een ander vind of denkt. Het is mijn leven en ik wordt hier blij van! 


Cadeau ideetjes.

Ben jij fan van decoratie cadeautjes, kaarsen of sieraden? Ik wel en daarom maak en verkoop ik voor jou handgemaakte sieradenschaaltjes die je ook super leuk als decoartiestuk kan gebruiken. Maar ook de handgemaakte schaaltjes met dekseltje zijn een tof cadeautje. Brand er een kaarsje in of bewaar er je ringen in. Je kan het gebruiken op die manier waar jij blij van wordt! Een tof decoratief cadeautje die ook nog eens handgemaakt en betaalbaar is. Super tof om jezelf cadeau te geven. 

Sieraden schaaltje goud MBMH
Decoratie schaaltje handgemaakt MBMH
theelichthouder handgemaakt MBMH


Functioneel

Ben jij meer van een functioneel cadeautje en houd je van shoppen dan is een tas met naam, tekst of quote super leuk om jezelf cadeau te geven. Een theeglas met naam is ook een tof cadeau. Elke keer als je thee drinkt geef je jezelf een compliment met dit te gekke theeglas. Je kan in plaats van naam ook een compliment op het glas laten zetten. Denk aan "toppertje, goed gedaan, jij bent mooi" verzin het maar. Wil jij jezelf echt verwennen met een gepersonaliseerd cadeau dan is een poetsemmer die je zelf vult met lekkere drankjes en hapjes altijd een goed idee. Die emmer kan je naderhand gebruiken voor het poetsen of voor andere huishoudelijke taken. 

 

Dus lieve meid, mama, vriendin, buurvrouw denk aan jezelf en geef jezelf af en toe een cadeautje waar je blij van wordt. Dit maakt het leven een stuk leuker!

 

Liefs 🙋🏼‍♀️
je cadeau meid 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.