We hebben er alles aan gedaan om dit kindje te verwekken (Deel 1 Blog Kids en Kurken Magazine)

Gepubliceerd op 13 juli 2021 om 22:00

Wij hadden een wens voor een tweede kindje. Dit werd een wens die niet zo maar in vervulling ging. Het was een lang, slopend, emotioneel en zwaar traject. Voor het online magazine KidsenKurken hebben wij ons verhaal geschreven om meer bekendheid te geven aan onverklaarbare onvruchtbaarheid en de weg naar een kindje. Helaas rust er in Nederland nog een taboe op fertiliteit (onvruchtbaarheid), het praten hierover, het schrijven hierover en hoe hiermee om te gaan. 

Wil jij ons traject lezen? Het ontstaan van Koen*, pak een doos tissues erbij en sluit je even af. Want het is niet niks.


Ons fertiliteitstraject: Wij hebben er alles aan gedaan om dit kindje te verwelkomen

 

Vaak worden er vragen gesteld die onbeschrijflijk pijnlijk kunnen zijn. Wat ik je wil meegeven, denk na voordat je iets zegt of vraagt met betrekking op kinderen en kinderwens. Fertiliteit en ongewenst kinderloos komt vaker voor dan je denkt. 

 

In de volgende blog neem ik jullie mee naar de zwangerschap en het overlijden van Koen*.

Liefs
Monique

 

Ons verhaal kan confronterend zijn maar kan voor jou misschien ook herkenbaar zijn of zelfs helpen met jouw eigen proces. Heb je behoefte aan contact rondom stil geboorte of het overlijden van een kindje? dan vinden wij het fijn om naar jouw verhaal te luisteren. Niet alleen voor jou is dit fijn, voor ons ook. Alleen sterrenouders begrijpen elkaar en door naar elkaar te luisteren komen we samen verder.

Fertiliteit MBMH

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.