Een echo die 45 minuten moet duren, wordt na een paar minuten al afgebroken (Deel 2 kids en kurken magazine)

Gepubliceerd op 13 juli 2021 om 22:00

In de vorige blog kon je lezen over ons fertiliteit traject. Helaas rust hier een taboe op. Verdrietig maar waar. In deze blog nemen wij je mee naar de zwangerschap van Koen* en zijn verlies.

 

Koen is door iui verwekt na een traject van 3,5 jaar. Op 7 december 2018 hadden wij de laatste iui behandeling. De allerlaatste, voor ons een formaliteit omdat alle voorgaande behandelingen tot niets uit waren gelopen. Tot onze grote verbazing werd deze "formaliteit" een wens die werkelijkheid werd. Wij waren zwanger! Helaas verliep deze zwangerschap niet vlekkeloos en liep het niet af zoals we hadden gehoopt en gewenst. Benieuwd naar ons verhaal? kijk dan bij KidsenKurken hoe wij verwachten, ontmoeten en los moesten laten van ons kindje.

De geboorte van Koen is vastgelegd op beeld en verhaal door onze geboortefotograaf Ilse Nelissen. Ilse heeft ons de mooiste foto's kunnen geven die wij ons maar konden wensen. Ook zijn wij enorm blij met Koen* zijn geboorteverhaal. Wij leefde zo in een bubbel dat je veel dingen niet echt mee krijgt. Enorm dankbaar zijn wij dan ook dat Ilse dit voor ons heeft gedaan. Ook knap want voor een fotograaf is het ook niet makkelijk om zoiets mee te maken en vast te mogen leggen.

Wil jij jezelf of iemand anders voorzien van een cadeau ter nagedachtenis of troost aan jouw/hun kindje? kijk dan bij onze troost-lijn; troost cadeaus's.

 

Maak stil geboorte en baby verlies bespreekbaak en doorbreek het taboe. Noem mijn naam en ik besta!

 

Liefs 

Monique

 

Ons verhaal kan confronterend zijn maar kan voor jou misschien ook herkenbaar zijn of zelfs helpen met jouw eigen proces. Heb je behoefte aan contact rondom stil geboorte of het overlijden van een kindje? dan vinden wij het fijn om naar jouw verhaal te luisteren. Niet alleen voor jou is dit fijn, voor ons ook. Alleen sterrenouders begrijpen elkaar en door naar elkaar te luisteren komen we samen verder.

 

Stil geboren MBMH

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.